maandag 21 maart 2011

waarom heet ik geen Tatjana?

Ja hoor, ik heb het gevolgd, en nee hoor, schaam me er niets voor.
Ik heb iets met die meid, iets wat zij zelf niet eens beseft. Tatjana Simmick, alias Kees Flodder.

Vanaf eind 1977 heb ik me zo'n kleine 20 jaar bewogen tussen de diverse Veronica Radio en TV figuren en gelederen. Ik begon als rayonmedewerkster en op het laatst zat ik in de Verenigingsraad, alles met groot plezier en veel furore.
Het feit dat men commercieel wilde gaan kon er bij mij niet in en na veel gedoe met oa dhr. Joop van der Reijden ben ik er uit gestapt, met veel pijn in het hart.

In die kleine 20 jaar heb ik van alles meegemaakt, zo ook uiteraard behoorlijke feesten en partijen. Heb ik met enige regelmaat een gezellige sportdag meegemaakt met mede of tegenspelers als Hans Mondt, Lex Harding en ons aller Rob Out.
Op 1 van de genoemde feesten liep ze daar rond ... Tatjana Simmick.
Mijn man en vrienden waren mee en ja, ik mag wel zeggen dat mijn man een lekker stuk was, zo in de volksmond gezegd :) .. een mooie vent met een karateristieke kop dr op.
En die Tatjana, die had ook oogjes in dr koppie, dus die liep wat te flirten met mijn Kees.
Mijn Kees echter had dat geheel niet door, die was echt blind voor dat soort dingen, maar die vrienden van ons die zagen het wel ... dus met veel bombarie werd het Kees duidelijk dat het echt zo was ....
Ik ben toen maar gaan dansen met die geweldige limburgse bokser (?) Arnold van der Leijden (of zoiets, over mooie mannen gesproken ............. sjucht).
Kees begon het zomaar leuk te vinden dat er met hem geflirt werd en voordat hij het al te leuk zou vinden stelde ik voor om af te zakken naar huis. Tenslotte was ik altijd de Bob, al bestond die toen nog niet, en had ik een geweldig excuus om het na zijn ene knipoog na Tatjana welletjes te vinden. Ik jaloers? Hahaha welneeeeeeee.
Kees kreeg vrij kort na dit feest een CD van die vrienden .... van .... je raadt het al, Tatjana.
Ja hij heeft hem wel gedraaid in de loop der tijd :). En dat mocht wel van mij hahahahaaa.

Afijn, nu was dus die serie van: wie kiest Tatjana ....
Even heb ik dan de neiging te denken: als je maar bekend genoeg bent he, dan kan dat allemaal, want zeg nou zelf, wie regelt er voor mij zo'n serie? Dat ik 5 x 3 dates met mooie leuke en bovenal SINGLE mannen krijg, die allemaal hun best doen, je mag dan 5 x de leukste kiezen en en en ..... wie regelt dat voor iemand die geen Tatjana Simmick heet of is??? Niemand toch ???

Nu was van de week de laatste, en ja, ik was erggggggggg benieuwd wie het zou worden. Ik was tot de laatste aflevering het steeds eens met haar keuze, maar nu ...
Richard of Peter ....
Beide leuke mannen, met beiden hun eigen mooie kanten ... maar idd, Richard was wat meer gesloten ...
sja, wat zou jij zijn met steeds die camera's in je nek ???
Maar toch, de spanning liep op,
en toen de uitkomst in beeld kwam zag je het ook gewoon, ze was echt gek op die Peter, en zo moet het zijn, het lijkt wederzijds.
Uiteraard (tis tenslotte tv) zie je dan nog zo'n after praatje met de "verliezer" in dit geval Richard ... ach die man ....

Ik weet nu waarom ik geen Tatjana heet, ik had noooooooooooit kunnen kiezen, ik had ze gewoon, hebberig als ik ben, allebei willen houden.

Daarom heet ik dus geen Tatjana.

Have fun
Cathy