vrijdag 9 september 2011

van zomaar mandje naar poezenbed


En als je dan je kittens maar niet kwijt raakt kan het zomaar gebeuren dat er bij je 4 volwassen katten 5 beginnende puberkatertjes lopen. Zo hebben we Flip en Joep, 2 gezworen kameraadjes en bijna niet te onderscheiden van elkaar. En het trio Pompidou, Gijs en Salvador, die alle drie om beurten graag met Lara dollen en door het huis rennen. Lara vindt dat uiteraard prachtig en ze is gek op de kittens. Soms vergist ze zich en wil ze dollen met 1 van de volwassen poezen, allen dames, Minou, Pip, Floor of JJ. Van Minou krijgt ze direkt een haal en een snauw, Pip wil wel meedoen, JJ smeert hem gelijk en Floor heeft buien, soms wel en soms niet. Hou dat maar eens bij als Jack Russeltje.
Ze kunnen de tuin niet uit ....
op 1 na ....
MINOU!!!
Hoe ze het voor elkaar krijgt, die smeert hem en ja hoor, kwam weer zwanger thuis. Dus dat wordt feest ... en de dierenarts bellen want ik wil dat ze zsm gesteriliseerd wordt na de bevalling. Vorige keer moest ik wachten, en zie het resultaat.

Nou moeten ze ook allemaal ergens lekker kunnen slapen en aangezien ik ook nog wel eens op 1 van mijn stoelen of bank wil zitten, ben ik bezig met wat slaapplekjes.
Voor de 1 is een kartonnen doos het einde, voor de ander is mijn nieuwe stoel helemaal JUH van het.

Kijk en Geniet mee.


Salvador en Pompidou


Missie geslaagd ....
er is nog 1 wachtende op het bibliotheektrapje voor U.
Op naar het volgende poezebed.
Fijn weekend.