maandag 7 februari 2011

wat vliegen we hard he

Wat vliegen we de tijd door!
Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik januari altijd zoowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww lang vond duren ... wel, dát gevoel heb ik nu dus even niet.
En druk dat ik was, met van alles en niets, doktersbezoekjes en adviseren bij het leeghalen van een huis, bij het opstarten van een nieuw winkeltje en ondertussen mijn agenda proberen te beheren, langzaamaan weer wat aan het werken, en een operatie te gaan eind van de maand.
PFFFFFFFFFF.
7 Februari, mijn leven lang al de dag van: papa is jarig!
Vandaag zou hij 83 geworden zijn, kan me daar dus niets bij voorstellen, hij haalde de 69 helaas niet eens. Mams was hier wel vanmorgen dus wel even samen een bakje gedaan en druk aan de babbel met mijn zoon, die hier een dagje bezig was, naar de stort, spullen naar kantoor, wat verschuiven etcetera.
Dan komt nog even de man van mn vriendin dus hebben de mannen samen mn nieuwe wasmachine boven gezet en die draait nu, en de oude in de voortuin geplaatst. Die wordt morgenochtend gelukkig ophehaald door een oud ijzermannetje .... het lijkt wel of ik het onder controle heb!!! Zou voor het eerst zijn in lange tijd dan wel hahahaa.
Gister even naar een poppenbeurs geweest en wat heb ik genoten. Ik verzamel niet echt poppen, maar heb wel al mijn eigen oude poppen uit mijn jeugd nog. Zo nu en dan steek ik er eentje in het nieuw en deze ronde zelfs 3 dametjes die een nieuw japonnetje kregen.
Sja, soms ben ik even kinds, en ik ben er zuinig op.Dus gewassen en gekapt, haartjes gefohnt en aangekleed, volgende ronde toch OOK maar wat ondergoed aanschaffen voor ze.
2 Van de jurkjes zijn gemaakt van oude stofjes, dat voelt zo lekker en staat zo mooi. Ik ga van die dame absoluut nog eens iets aanschaffen, ondanks dat ik zelf modevakschool heb gedaan en lerares was, dit soort kleertjes verzin ik niet eens.

De woonkamer is nu aan kant dus op naar de voorkamer, dan kunnen daar straks alle popjes en aanverwante artikelen een mooi plekje krijgen,
Dat wordt dan natuurlijk wel mijn Secret Room, tenslotte hoeft niet iedereen dit te weten ..... toch ????

Liefs van mij