zaterdag 21 mei 2011

soms lijkt alles sneller te gaan

22 mei 02,32 uur
Het is nacht, stikdonkere nacht.
Dat zag ik toen ik naar huis reed van een avondje uit en ons durpje in kwam. Alle straatverlichting was uit en dan lijkt alles al snel een spookstadje ... heerlijk, ik hou wel van die sensatie in mn lijf :)
Even later zag ik de reden, er stond een auto ietwat vreemd op de weg, en een lantaarpaal dwars over de weg ... ik maakte een slinger en zag agenten druk in de weer. Oke, die ging iets te snel door de bocht, denk ik dan ... en mijmer voort over hoe dat nou gebeurd kan zijn. Onzin natuurlijk, weten zal ik het niet en het zal vast volgende week wel in het plaatselijke suffertje staan.
Snel door de bocht ... snel door de tijd.
Schreef ik enige tijd geleden nog over snode plannen die ik had, zijn we opeens zomaar weeeeeeken verder en ben ik een jaar ouder geworden.
Prachtige leeftijd : 55!!! en ik voel me GOED!!
Ook ben ik 3 plus 5 kittens rijker, ongepland, zoals dat gaat met sommige zwangerschappen, maar o zo leuk weer en nog grappig, omdat ze me nog niet allemaal voor de voeten lopen. Dat gaat nog komen!
Eerst ga ik woensdag een weekje genieten van de Griekse zon, die is waarachtig anders dan die van ons hoor, geloof mij maar, zo zalig, zo aanwezig, zo warm, zo lekker voor mijn botjes.
Ook heb ik een operatie achter de rug, er zat weer 'iets' op mijn stemband, en aangezien ik daar al 3 x kanker op heb gehad was het even spannend. Wel, het is nog schoon, het was gelukkig slechts een cyste. Daarbij kwam even dat mijn rug versleten schijnt te zijn (helaas mevrouw, niets aan te doen), ik een TIA heb gehad, medicatie tegen epileptische aanvallen heb gekregen vanwege mijn migraine aanvallen en nu na 40jaar hoofdpijn al 3 weken geen hoofdpijn meer heb!!!!
Ook heb ik mijzelf 2 brillen aangeschaft maar dat is nog erg wennen moet ik bekennen.
Even terug naar de savers van Spec, want volgens mij zitten mn glazen er niet goed gecentreerd in.
Kijk ik met links scherp, is rechts onscherp en andersom, nou, daar word je moe van kan ik je zeggen.
Had ik verder nog een groot pakket verzonden naar het buitenland, stond datzelfde pak eind vd middag bij mn buren, was na weken retour gekomen!!! GRRRRRRRR daar ga ik dus nog goed naar speuren wat daar mis is gegaan.
En dit alles gezegd en geschreven te hebben, is het hele plan waar ik het dus weken geleden over had helemaal op de valreep niet doorgegaan.
Ik had een subliem plan voor een winkel, uniek en low budget, had ook al een pand, wil die man me het pand zwart verhuren! Ja en ik ben gek .... niet dus.
Ik ken mijzelf, dan doe ik geen oog meer dicht,
Dus plan op de plank, en wie weet ....
Zo even mijn doopceel gelicht, maar voor de velen die me prive mailden hier maar even wat tekst en uitleg gegeven voor het stille tijdje :)
Maar zeg nu zelf, onderstaande is toch ook om van te genieten en stil van te worden.

Liefs van mij