woensdag 26 oktober 2011

En dat op maandag ...

Zoals enkelen wel weten ben ik ook al geruime tijd lid (en nu zelfs beheerder) van het Picasa Woonforum (http://www.hotforum.nl/forum/picasaforum/) . In die tijd heb ik Nelleke leren kennen (n blogland beter bekend als: Loesje - zie http://loesjemaaktvannietstotiets.blogspot.com/), al was het langere tijd puur via internet. Al direct viel ik voor haar styling, haar leuke babbels en haar creativiteit.
Later bleek dat we elkaar zelfs al eens real hadden gezien en gesproken op een poppenbeurs in Noordwijkerhout (as februari weer... heéééeeeeeeeeeerlijk, zie ook : http://www.magentafluwijn.nl/)  maar dat wisten we op dat moment nog niet.
Vorige zomer ben ik een heerlijke dag bij Nelleke geweest en hebben we de markt in Wassenaar bezocht. Haar lapjesmannetje bleek een hele oude bekende van mij te zijn, toen ik nog actiever was en toen was hij ook mi'jn lapjesmannetje. Was een leuk weerzien, kwijlen bij de stoffen en me heerlijk voelen met het gezelschap en de gastvrijheid van Nelleke.

Eindelijk kwam het er afgelopen maandag van dat ze mij kwam bezoeken. Daar moet je dan je huis voor ondersteboven gooien want dan heeft ze wat te doen hahahaa.
Nee hoor, flauwekul, zij weet als geen ander hoe ik omhoog zit en zat met e.e.a. We mailden er wel over heen en weer en groeiden steeds verder naar elkaar toe.
En nu kwam ze eindelijk. Ik was druk met van alles, want zeg nou zelf, je wilt altijd je beste kantje laten zien, en dat kantje van mij ligt hier niet altijd zo in het zicht zeg maar.
Maar op een bepaald moment realiseerde ik me, tot hier en niet verder, dit is juist het probleempunt en hier komt ze juist bij helpen.
Lekker hapjes gehaald en gemaakt en de pret kon beginnen.

Uiteraard eerst even rondkijken en kletsen, ze was verbaasd over de grootte van mijn pandje (jaja er zullen nog wat maandagen van dit soort nodig zijn) en het was een heerlijk weerzien.
Allengs gingen haar ogen meer rond en rond, vroeg ze dingetjes tussen onze verhalen door en op gegeven moment kon ze niet meer blijven zitten ...

ZO heerlijk om te zien hoe een ander jouw spulletjes in een zo heel ander (en mooi) daglicht kan zetten, dat is echt een ervaring. Eind van de middag waren we beiden kapot, maar toch ging ze rond met de camera (op mijn verzoek).

Nelleke is nl niet alleen creatief, ze is stiekem ontwerpster, styliste, fotografe enz enz, maar ze wil het niet weten :).
Kijk mee en geniet van als eerste een beetje totaal overzichtjes.
Mijn bureauhoek moet ik nog aanpakken, en ja, daar moet nu natuurlijk (dan eindelijk) zo'n geweldig prikbord  Carte Postale gaan komen. Toch??
de voorkamer

 het romantische hoekje
 de vensterbank, Poes heb ik zelf geboetseerd en is oversized.
 eindelijk het daarvoor op een veiling gekochte tafeltje in de vensterbank.
Ik ben hier echt helemaal weg van!!
 ik mocht soppen (want nee, met oa 16 huisdieren is hier niets stofvrij)
mijn marktplaats kastje

 de hersfthoek, terwijl ik niets van herfstkleuren in huis wil weten, bleek ik toch veel te hebben, kwestie van bij elkaar zetten (en een Nelleke styling)en ik vind het MOOIIIIIIIIII
 overzicht op de voorkamer
de schouw met kacheltje maar helaas zonder schoorsteen

 eindelijk kan ik weer aan tafel eten
er moest nog een spiegel komen, wel .... die had ik nog wel hoor

het brocante hoekje

 mijn tijdschriftenkast, 'Library"die had ik zelf al gedaan (ken nog wel wat :) )
 deel van de door Kees gemaakte wandkast
het zwart wit hoekje

 kijk dr nou, het was een allesoverweldigende dag
 en dan dit soort plaatjes zien en mogen showen 
hmmmmmmmmmmmmmmmm

Nelleke, uiteraard heb ik je prive al bedankt maar toch hier ook nog even.
Het is echt TOP, en na vandaag werken was het zalig thuiskomen, je weet niet half hoeveel impact zoiets als dit op mij heeft, en puur positief.
Dankjewel mooi mens, voor allles
en tot snel
XXX
Binnenkort, de close up foto's en de kittens ook door Nelleke in beeld gebracht.

Toedeltjes
Cathy