maandag 21 maart 2011

waarom heet ik geen Tatjana?

Ja hoor, ik heb het gevolgd, en nee hoor, schaam me er niets voor.
Ik heb iets met die meid, iets wat zij zelf niet eens beseft. Tatjana Simmick, alias Kees Flodder.

Vanaf eind 1977 heb ik me zo'n kleine 20 jaar bewogen tussen de diverse Veronica Radio en TV figuren en gelederen. Ik begon als rayonmedewerkster en op het laatst zat ik in de Verenigingsraad, alles met groot plezier en veel furore.
Het feit dat men commercieel wilde gaan kon er bij mij niet in en na veel gedoe met oa dhr. Joop van der Reijden ben ik er uit gestapt, met veel pijn in het hart.

In die kleine 20 jaar heb ik van alles meegemaakt, zo ook uiteraard behoorlijke feesten en partijen. Heb ik met enige regelmaat een gezellige sportdag meegemaakt met mede of tegenspelers als Hans Mondt, Lex Harding en ons aller Rob Out.
Op 1 van de genoemde feesten liep ze daar rond ... Tatjana Simmick.
Mijn man en vrienden waren mee en ja, ik mag wel zeggen dat mijn man een lekker stuk was, zo in de volksmond gezegd :) .. een mooie vent met een karateristieke kop dr op.
En die Tatjana, die had ook oogjes in dr koppie, dus die liep wat te flirten met mijn Kees.
Mijn Kees echter had dat geheel niet door, die was echt blind voor dat soort dingen, maar die vrienden van ons die zagen het wel ... dus met veel bombarie werd het Kees duidelijk dat het echt zo was ....
Ik ben toen maar gaan dansen met die geweldige limburgse bokser (?) Arnold van der Leijden (of zoiets, over mooie mannen gesproken ............. sjucht).
Kees begon het zomaar leuk te vinden dat er met hem geflirt werd en voordat hij het al te leuk zou vinden stelde ik voor om af te zakken naar huis. Tenslotte was ik altijd de Bob, al bestond die toen nog niet, en had ik een geweldig excuus om het na zijn ene knipoog na Tatjana welletjes te vinden. Ik jaloers? Hahaha welneeeeeeee.
Kees kreeg vrij kort na dit feest een CD van die vrienden .... van .... je raadt het al, Tatjana.
Ja hij heeft hem wel gedraaid in de loop der tijd :). En dat mocht wel van mij hahahahaaa.

Afijn, nu was dus die serie van: wie kiest Tatjana ....
Even heb ik dan de neiging te denken: als je maar bekend genoeg bent he, dan kan dat allemaal, want zeg nou zelf, wie regelt er voor mij zo'n serie? Dat ik 5 x 3 dates met mooie leuke en bovenal SINGLE mannen krijg, die allemaal hun best doen, je mag dan 5 x de leukste kiezen en en en ..... wie regelt dat voor iemand die geen Tatjana Simmick heet of is??? Niemand toch ???

Nu was van de week de laatste, en ja, ik was erggggggggg benieuwd wie het zou worden. Ik was tot de laatste aflevering het steeds eens met haar keuze, maar nu ...
Richard of Peter ....
Beide leuke mannen, met beiden hun eigen mooie kanten ... maar idd, Richard was wat meer gesloten ...
sja, wat zou jij zijn met steeds die camera's in je nek ???
Maar toch, de spanning liep op,
en toen de uitkomst in beeld kwam zag je het ook gewoon, ze was echt gek op die Peter, en zo moet het zijn, het lijkt wederzijds.
Uiteraard (tis tenslotte tv) zie je dan nog zo'n after praatje met de "verliezer" in dit geval Richard ... ach die man ....

Ik weet nu waarom ik geen Tatjana heet, ik had noooooooooooit kunnen kiezen, ik had ze gewoon, hebberig als ik ben, allebei willen houden.

Daarom heet ik dus geen Tatjana.

Have fun
Cathy

5 opmerkingen:

 1. Leuk! En wat leuk ook dat je dat werk hebt gedaan. Onze electriciteits rekeningen staan nog steeds op Corijn Torringa, en omdat hij inmiddels is overleden, kunnen we dit niet wijzigen, wan hij kan niet tekenen voor overdracht.....:))) Curacao!!!
  Hij heeft samen met Freda Keuker in het landhuis gewoond begin jaren negentig. Met Freda hebben we nog steeds contact, komt ook op de bruiloft.
  Maar jij, gaat het weer een beetje met je gezondheid? Ik hoop snel van je te horen.
  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wahhh Cathy.....
  Ik heb nog gedate met Adam Curry!!!!
  Toen was ik nog jong very slank en BLOND,
  maarja....toen was ie nog leuk ;)

  Enfin over de hexagonnetjes (hexjes) klopt alles zoals je beschreef 6kantje stofje erom naaien en klaar.
  Als je me mailt kan ik je een side geven waar je
  de 6kantjes via een generator kunt maken op papier.
  De kartonnetjes verkopen ze wel in de quiltwinkel maar ik vind het dan wel wat duur worden.
  Idd een leuk project om het van de overhemden van Kees te maken, en is makkelijk te doen in huis tuin bij tv of waar dan ook.
  Ik wil je wel waarschuwen...
  het is heeeeeeeeeel verslavend.
  Groetjesss Cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heee meid de rode stoel is allang klaar die staat in een vorige post ... Kijk maar onder rode stoel dan vind je het wel..
  enne Arnold die ken ik wel.. maar ja wat wil je dan ook het zuiden van het land hahahahaha...
  groetjes Viana

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha Twee mannen .... allebei houden ..die Cathy ....

  Leuk zijn je stukjes altijd om te lezen , ik ga je even aan de zijkant van mijn blog zetten want anders mis ik dat allemaal ...

  En meid wat ben ik blij dat de letters goed zijn aangekomen.......zoals jij recht uit het hart dankjewel zegt , zo kan ik zeggen dat het me recht in m'n hart raakt dat je er zo blij mee bent ......het is je gegund hoor.

  Heb een fijn weekend , liefs van Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi hoi,

  Meissie van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag en heel veel gezondheid en jaren toe gewenst.

  Groetjessssssssss Cobi

  BeantwoordenVerwijderen