zaterdag 27 augustus 2011

Alles in huis ...

Jaja, ik heb de regenbuien doorstaan, ik heb al mijn boodschappen en meer in huis.
Het 'meer' bevat latjes, touwtjes, ringetjes, garen ... ik ben vast van plan een vouwgordijn te gaan maken voor mijn 'kleedkamer' of, zoals het tegenwoordig zo deftig heet: walk in closet, maar dan toch anders.
Wat zit je dan nog achter je pc, zul je denken ....

Ik ben niet vooruit te branden vandaag. Geheel onverwachts bleek dat ik veel te veel verlof uren tegoed had van mn werk dus mijn baas en ik in zwaar overleg. Komt er op neer, dat ik de komende weken maar 2 dagen per week werk, woensdag en donderdag. Op zich natuurlijk een luxe probleem, maar had toch liever de centjes gehad eerlijk gezegd.
En nu ... nu ben ik niet vooruit te branden.
Ja het waren hectische weken, dus ja, ik mag even moe zijn, maar ik WIL en MOET en ZAL nog zoveel!!!!


De nieuwe garderobekast staat nog in delen beneden mijn halletje te versperren, het is hier echt klimmen momenteel. Mijn kleding in verhuisdozen voor ze hun nieuwe ruimte in kunnen. Veel gewassen en gestreken maar nog meer wat ik nog moet uitzoeken en dumpen. Laat los, die oude boel, zegt mijn hoofd ... en dan sta ik er voor en pfffffffffffff, is de fut er ff uit.

Goed, ik ga NIET zeggen dat het door het weer komt (lekker puh), ik hou het er maar op dat ik gewoon een lui mens ben vandaag.

Ga mn bril maar weer opzetten, dan zie ik alles wellicht weer wat helderder.

Fijne zaterdag!!