donderdag 11 augustus 2011

een vrije donderdag

Hoewel ik feitelijk van maandag tot en met vrijdag werk van 9 tot 2 ben ik vandaag én morgen een dagje vrij.
Mijn lieve duitse vriend Uwe wordt morgen 60 en ik zou er vandaag heen rijden. Hij woont met Angela in hun mooie Hamburg.
Helaas kan dat tripje niet doorgaan, ik kan nog niet zo ver weg van moeders, stel dat het toch niet gaat, dan zit ik 7 tot 8 uur rijden van haar weg, een risico wat ik nu niet wil nemen.
So entschuldigen Uwe, Ich liebe euch aber wir sehen einander später im Jahr hoffentlich.
Mijn duits is beroerd, ooit slechts 3 maanden les in gehad maar ze verstaan me, en daar gaat het maar om.


Al weken roep ik dat ik een nieuwe verslving heb: Quilten ....
Ik jok dus al weken, want ik ben nog helemaal niet zo ver, ik ben pas aan het patchworken ... alle lapjes aan elkaar naaien wat hopelijk een fraai geheel gaat worden.
Pas als de binnenlaag en de achterlaag tegen elkaar aan gaan en je dat gaat doorpitten ben je aan het Quilten .... weer wat geleerd en gejokt uit onwetendheid.


Verder geniet ik nog van de katten, van de 8 kittens zijn er nog steeds 5 hier en ik wacht op de keuzes van 3 nieuwe eigenaars. Dan blijven Pompidou en Gijs over, om mijn eigen team te versterken zullen we maar denken.
Het is genieten met dat spul, maar wel handen en huis vol en uitkijken waar je loopt.
Van de week keek ik door mijn keukenraam en zag dit tafereeltje.
Zeg nou zelf ....Vandaag even geen stress, wat boel hier opruimen en wat ... Quil... eehhhhhh Patchworken, wat engelse TV waardoor mijn keuze van Back to Blue weer bevestigd is (zag een mooi huis met blauwtinten en ons vorige huis was ook blauw vandaar).

Sow ladys, Back to blue it will be.

Liefs
Cathy