zondag 27 februari 2011

Druilen en pruilen

Druilen en pruilen was het vandaag.
Buiten druilde het en hoe meer het buiten druilde hoe meer ik binnen pruilde.
Eigenlijk heb ik geen eens hekel aan de regen, kwestie van goed kleden enzo, maar vandaag ff niet, vandaag had de zon wel mogen schijnen, ik had ff een duwtje nodig.
Ik heb me in een nieuw avontuur gestort en heel af en toe benauwd het me. Daar is natuurlijk niets mis mee, het is gezond om behalve de leuke dingen en de 'voors' af en toe even af te wegen tegen de 'tegens'.
Gelukkig is er sinds kort weer iemand terug in mijn leven die me op dat vlak heel goed aanvoelt. Dus heb ik hem maar eens even gebeld en mijn snode plannen verteld.
Hij snapte wel waar ik tegen aan hikte, een tijdskwestie, heb die operatie nog te gaan en hoe voel je je erna .... en geldkwestie, wat kun je investeren en wil het dan lopen ..... een 'hulp' kwestie, wie kun je vragen je te helpen met wat dingen en versjouwen van de spullen.
Na wat over en weer gewikt en gewogen samen begon, hoewel het al donker was, de zon toch weer even een beetje te schijnen hier.
Na het gesprek heb ik mijn druilbui aan de kant geschoven, al mijn vee lekker te eten gegeven en ben zelf verder gegaan met inpakken.
Straks bijtijds naar bed want morgen ga ik een dagje on route met mijn zoon dus ik moet op tijd klaar staan anders hoor ik dat de hele dag :), het kind kent zijn moeder hahaha.
Wat ik ga doen dan?
:)
Even 1 maart afwachten, dan heb ik hopelijk wat zekerheden en vertel ik het hier.
Fijne nacht en goeie week allen

Cathy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten